De Ruïne van Brederode is een rijksmonument in Santpoort-Zuid. Dit voormalige kasteel is geopend voor bezichtigingen, rondleidingen en evenementen.  Op de website van de Ruïne van Brederode wordt informatie voor bezoekers gegeven en er wordt per seizoen een overzicht gegeven van alle activiteiten.

Thema:
Avada
Bijzonderheden:
Meertalig (WPML), evenementen website

Het Hollands Historisch Festijn wordt jaarlijks in het centrum van Den Haag georganiseerd. Op de website wordt bezoekersinformatie gegeven alsmede een overzicht van de activiteiten op dit tweedaagse festival.

Thema:
Avada
Bijzonderheden:
Meertalig (WPML), evenementen website

De website van de huurdersvereniging Park Veursehout in Leidschendam bevat informatie en nieuws voor de huurders in deze wijk.

Thema:
Total
Bijzonderheden:
Toegankelijk voor visueel gehandicapten

Stichting Veur Klassiek organiseert laagdrempelige kamermuziekconcerten van hoge kwaliteit, met speciale aandacht voor de oudere en jongere inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Thema:
Bridge
Bijzonderheden:
Evenementen website, koppeling met Mailchimp

Matilda en de Geheimzinnige Tonen is het 2e kinderboek in de Matilda reeks. De website bevat naast animaties, geluidsfragmenten en voorbeelden uit het boek ook een webshop waar de boeken en muziek van de Matilda serie worden verkocht.

Thema:
Maatwerk
Bijzonderheden:
Animaties en geluidsfragmenten, Woocommerce webshop

Het Van Ravesteyn Fonds is een lokaal fonds, bestemd voor de inwoners van Leidschendam en Stompwijk. Het Fonds kan financiële ondersteuning leveren aan inwoners van de gemeente. Ook sociaal-culturele organisaties kunnen een beroep doen op dit fonds voor activiteiten ten behoeve van de inwoners.

Thema:
Enfold

Hospice IJsselThuis in Nieuwerkerk aan den IJssel is een huis waar mensen in hun laatste levensfase op hun eigen wijze hun leven kunnen afronden. Op de website wordt informatie gegeven over het hospice en is actuele informatie beschikbaar over het aantal beschikbare kamers.

Thema:
Salient

Het platform is een onafhankelijke organisatie voor inspraak, advies, begeleiding en voor individuele en collectieve belangenbehartiging voor mensen met een lichamelijke beperking. Op de website wordt informatie gegeven in de vorm van overzichten van nuttige websites, documenten en nieuws.

Thema:
Bento
Bijzonderheden:
Koppeling met Mailchimp

All-Reptile biedt vakantie opvang aan voor baardagamen. Op de website kunnen bezoekers de opvang aanvragen. Daarnaast worden in de webshop reptielenboeken verkocht. 

Thema:
Virtue
Bijzonderheden:
Woocommerce webshop

De WordPress website voor deze kinderpraktijk is gebouw met het gratis beschikbare thema Education Base.

Op de website van Een stage op Curaçao kunnen studenten informatie vinden over het regelen van een stage in Curaçao. Ook kunnen ze huisvesting, auto’s en scooters aanvragen.

Aan deze website zijn diverse uitbreidingen en layout aanpassingen gedaan.

Thema:
Traveler
Bijzonderheden:
Thema aanpassingen (CSS, HTML, PHP en Javascript)

Stichting Fondation Faubourg heeft als doel om de liefde voor en kennis van klassieke muziek en beeldende kunsten over te brengen op een breed publiek van alle leeftijden.

Thema:
Accesspress-Ray

Deze uitgebreide Woocommerce webshop wordt al een aantal jaar technisch beheerd door Marjolein Sileon.