Portfolio

Op deze pagina vind je een overzicht van een aantal door Sileonline gerealiseerde WordPress websites, Woocommerce webshops en meertalige websites.

Website Moestuinieren met Kinderen

Moestuinierenmetkinderen biedt moestuincursussen aan voor ouders, scholen, NME centra en kinderopvang. Doelgroep is kinderen tot 12 jaar oud. Op de website kunnen cursussen worden aangeschaft en gevolgd. Binnenkort wordt aan deze website ook een moestuinhulp database toegevoegd, waarbij gezocht kan worden naar hulp in de moestuin op basis van plaats en provincie.

Thema:
Astra
Bijzonderheden:
Woocommerce, Learndash, Directory website

Op de website van Lekker Plantaardig kunnen bezoekers vegan of veganistische restaurants zoeken op basis van hun locatie of provincie. 
Via de website wordt ook de Lekker Plantaardig scheurkalender verkocht, de eerste en enige vegan scheurkalender.

Thema:
Astra
Bijzonderheden:
Directory website, Woocommerce
LekkerPlantaardig door Sileonline
Website De Bentofabriek door Sileonline

Bento is een eeuwenoud Japans gebruik. Een gezonde bento meenemen naar school of werk is daar heel gewoon. In de webshop van de Bentofabriek worden Bento producten verkocht.  Ook wordt een deel van het assortiment van Moestuinkids.nl aangeboden door een koppeling tussen beide websites (Woo Multistore)

Thema:
Impreza
Bijzonderheden:
Meertalig (WPML), Woocommerce, Multistore

Melding Ongedierte is een landelijk netwerk van regionale ongediertebestrijders. Via de website kan een regionale bestrijder worden gevonden op basis van ingevoerde woonplaats of postcode. 

Thema:
Total
Bijzonderheden:
Directory website op basis van servicegebieden gedefinieerd door postcodebereiken, beheeromgeving voor aangesloten bedrijven
Website Melding Ongedierte door Sileonline
Website Sparks Workwear door Sileonline

Sparks Workwear Ltd is a Scottish based premier provider of safety boots and shoes, PPE, hi visibility clothing, foul weather gear, country sports and leisure clothing. Through their Woocommerce webshop they sell these products to clients in the UK. 

Thema:
Impreza
Bijzonderheden:
Woocommerce

MIJN Verzekeringskantoor in Rotterdam ondersteunt ondernemers en het MKB met verzekerings oplossingen.

Thema:
Total
Bijzonderheden:
Video header op homepage
Website Mijn Verzekeringskantoor
Website van Ruine van Brederode

De Ruïne van Brederode is een rijksmonument in Santpoort-Zuid. Dit voormalige kasteel is geopend voor bezichtigingen, rondleidingen en evenementen.  Op de website van de Ruïne van Brederode wordt informatie voor bezoekers gegeven en er wordt per seizoen een overzicht gegeven van alle activiteiten.

Thema:
Avada
Bijzonderheden:
Meertalig (WPML), evenementen website

Het Hollands Historisch Festijn wordt jaarlijks in het centrum van Den Haag georganiseerd. Op de website wordt bezoekersinformatie gegeven alsmede een overzicht van de activiteiten op dit tweedaagse festival.

Thema:
Avada
Bijzonderheden:
Meertalig (WPML), evenementen website
Website Hollands Historisch Festijn
EaseUp

EaseUp is een praktijk voor Alexander Techniek in Amsterdam. De website bevat praktijkinformatie en blogs over Alexander techniek

Thema:
Impreza
Bijzonderheden:
Tweetalige website (Polylang)

Stichting Veur Klassiek organiseert laagdrempelige kamermuziekconcerten van hoge kwaliteit, met speciale aandacht voor de oudere en jongere inwoners van de gemeente Leidschendam-Voorburg.

Thema:
Bridge
Bijzonderheden:
Evenementen website, koppeling met Mailchimp
Website Veurklassiek
Website Matilda en de geheimzinnige tonen

Matilda en de Geheimzinnige Tonen is het 2e kinderboek in de Matilda reeks. De website bevat naast animaties, geluidsfragmenten en voorbeelden uit het boek ook een webshop waar de boeken en muziek van de Matilda serie worden verkocht.

Thema:
Maatwerk
Bijzonderheden:
Animaties en geluidsfragmenten, Woocommerce webshop

Het Van Ravesteyn Fonds is een lokaal fonds, bestemd voor de inwoners van Leidschendam en Stompwijk. Het Fonds kan financiële ondersteuning leveren aan inwoners van de gemeente. Ook sociaal-culturele organisaties kunnen een beroep doen op dit fonds voor activiteiten ten behoeve van de inwoners.

Thema:
Enfold
Website van Ravesteynfonds
Website Hospice IJsselPolder

Hospice IJsselPolder in Rotterdam is een huis waar mensen in hun laatste levensfase op hun eigen wijze hun leven kunnen afronden. Op de website wordt informatie gegeven over het hospice en is actuele informatie beschikbaar over het aantal beschikbare kamers.

Thema:
Salient

Het platform is een onafhankelijke organisatie voor inspraak, advies, begeleiding en voor individuele en collectieve belangenbehartiging voor mensen met een lichamelijke beperking. Op de website wordt informatie gegeven in de vorm van overzichten van nuttige websites, documenten en nieuws.

Thema:
Bento
Bijzonderheden:
Koppeling met Mailchimp
Platform gehandicapten Leidschendam-Voorburg
Website Fondation Faubourg

Stichting Fondation Faubourg heeft als doel om de liefde voor en kennis van klassieke muziek en beeldende kunsten over te brengen op een breed publiek van alle leeftijden.

Thema:
Accesspress-Ray

Op de website van Een stage op Curaçao kunnen studenten informatie vinden over het regelen van een stage in Curaçao. Ook kunnen ze huisvesting, auto’s en scooters aanvragen.

Aan deze website zijn diverse uitbreidingen en layout aanpassingen gedaan.

Thema:
Traveler
Bijzonderheden:
Thema aanpassingen (CSS, HTML, PHP en Javascript)
Website Een stage op Curacao