WEBSITE VOOR UW STICHTING OF VERENIGING

Waarom een website voor uw stichting of vereniging laten maken door Sileonline?

Bij Sileonline kunt u terecht voor een betaalbare website voor uw stichting of vereniging. U ontvangt een duidelijke offerte en u heeft geen onverwachte kosten na afloop. De website wordt ontwikkeld in de huisstijl van uw stichting en zal er op zowel telefoon als desktop optimaal uitzien. Sileonline denkt met u mee en adviseert zonodig. Tijdens de ontwikkeling van de website kunt u meekijken en feedback geven. Het eindresultaat is een website die past bij uw stichting en waar u tevreden mee zult zijn! Mijn naam is Marjolein Sileon van Sileonline en ik heb al meerdere websites ontwikkeld voor stichtingen en verenigingen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier wat voorbeelden.

Ook voor het aanpassen van uw bestaande WordPress website

Ook als uw stichting of vereniging een bestaande WordPress website heeft kunt u bij mij terecht. Is uw website langzaam, ziet u foutmeldingen of ziet de website er niet goed uit op telefoons?  Heeft u ondersteuning nodig bij het plaatsen van content of het maken van aanpassingen? Ik help u graag!

Beheer van website voor stichting of vereniging

WordPress websites zijn regelmatig het doelwit van aanvallers die proberen controle over de website te krijgen. Het is daarom erg belangrijk om alle software van uw website regelmatig te updaten. Op deze manier zullen eventuele beveiligingsproblemen snel verholpen worden. Hierdoor worden aanvallers buiten de deur gehouden.

U kunt bij Sileonline terecht voor het beheer van uw stichtings- of verenigingswebsite tegen een voordelig tarief. Beheer van uw website is al mogelijk vanaf  €70,- per jaar. Ook voor elders gemaakte websites kunt u bij mij terecht. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Wordpress website voor stichting

Inclusief:

  • Contactformulier met spambeveiliging
  • Vermelding van de ANBI status
  • Donatieformulier of QR code
  • In uw eigen huisstijl
  • Eenvoudig in beheer
  • SSL-beveiliging
  • Standaard geleverd met beveiliging, basis-SEO, back-up software en Google Analytics.
  • De website is responsive: de website ziet er goed uit op zowel telefoons, tablet als computerschermen.
  • 3 maanden onderhoud na oplevering

PORTFOLIO WEBSITES VOOR STICHTINGEN

Hieronder vindt u wat voorbeelden van door mij gerealiseerde WordPress websites voor stichtingen en andere non profit organisaties. Informatie over deze websites en meer voorbeelden kunt u vinden in de uitgebreide portfolio.

Contact opnemen

Wilt u een nieuwe WordPress website laten maken voor uw stichting of vereniging? Of zoekt u ondersteuning voor uw huidige website?
Neem dan contact met mij op voor een vrijblijvende prijsopgave!